Tableta de frumusete

Îți plac hainele comode și lejere? Verifică ce hanorace sunt la modă în sezonul toamnă-iarnă 2021

Toamna este o perioadă foarte plăcută pentru toți fanii hainelor lejere și pentru cei care prețuiesc cel mai mult confortul. Asta nu înseamnă însă că stilizările cu elemente vestimentare de toamnă trebuie să fie lipsite de formă și să nu fie foarte frumoase. Chiar și hanoracele de damă pot fi combinate în stilizații care vor fi atât confortabile, cât și atractive vizual. Din cauza fluctuațiilor mari de temperatură, toamna și iarna este recomandat să purtăm mai multe rânduri de haine ca să nu înghețăm când este frig și să nu ne topim în după-amiezile mai calde.

Hanorace în sezonul toamnă-iarnă 2021 – ce stilizații și culori sunt cele mai la modă?

Sezonul acesta de toamnă, la fel ca și precedentul, este dominat de hanoracele oversize. Cu toate acestea, modelele sunt diferite. Varietatea în ceea ce privește lungimea și croiul îți va permite să ajustezi îmbrăcămintea la diferite stilizații. Prin urmare, pe piață vei găsi atât hanorace cu un croi tipic sportiv, cât și articole care pot fi ușor combinate în stilizații semi-formale. Designul hanoracului este influențat și de materialul din care este confecționat. Materialele naturale stau în frunte – cele mai populare sunt diverse țesături de bumbac și vâscoză de bambus. De asemenea, este ușor să găsești haine de acest tip, care sunt făcute dintr-un un amestec de elastan sau poliester. Atunci când alegi astfel de hanorace, fii atentă însă ca acestea să nu lase aerul să circule și să dreneze umezeala. Acestea nu sunt potrivite pentru a fi purtate atunci când temperaturile sunt atât de schimbătoare. Dacă vrei să te hotărăști la o culoare când vine vorba să cumperi bluze de damă, atunci ai o gamă largă de unde poți alege. Chiar și acum, când domnesc culorile tomnatice, hanoracele se potrivesc practic în orice culoare. Sunt recomandate în special culorile strălucitoare, care te fac mult mai vizibilă pe drum. Dacă hanoracul este purtat deasupra, pentru persoanele care fac jogging pe întuneric, elementele reflectorizante nu numai că vor arăta atractiv, dar vor spori și siguranța purtătorului.

În ce stilizații pot fi purtate bluzele de damă?

Hanoracele se potrivesc perfect cu pantofii sport – cauți inspirație pentru cumpărături? În plus, hanoracele sunt un element vestimentar care, în cele din urmă, ar trebui să aibă un caracter sportiv, de zi cu zi. Bluzele de damă sunt confortabile, destul de lejere și de aici și popularitatea lor. Adevărul este că, cu puțin timp dedicat căutării, poți găsi hanorace care se vor potrivi practic oricărei stilizații. Cele din material tricotat cu guler sunt perfecte pentru birou sau alte ocazii oficiale. Hanoracele arată bine și în combinație cu blugi sau pantaloni sport. Datorită acestui lucru, te poți bucura de confortul purtării lor, indiferent de stilul tău de îmbrăcăminte preferat.

Ce siluetă arată bine în hanoracele oversize?

În sezonul de toamnă-iarnă din 2021, hanoracele oversize sunt cele mai populare. Sunt mai largi – prin urmare nu vor arăta bine pe fiecare figură. Persoanele cu un corp mic trebuie să fie foarte atente atunci când aleg acest articol de îmbrăcăminte – se poate dovedi a fi prea mare. De asemenea, femeile cu silueta tip pară nu vor arăta întotdeauna bine în acest stil. Din fericire, pe piață există și hanorace de damă cu diferite croiuri – deci fiecare va găsi ceva pentru sine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *